0 I Oh yes!

Stik nu den stolthed skråt op!

karinavondahe_stolthed

Blandt mine gamle veninder eksisterer der et udtryk der hedder ”Hils Majbritt!” allermest til skræk og advarsel, for det hentyder til dengang jeg var i 20’erne og havde kysset med en flot fyr på en bar. En aften drak jeg så 2 sake meget hurtigt på Restaurant Sticks ’n’ Sushi for at få modet til at skrive en sms til ham: Hey, hvad laver du? Hvortil han svarerede: ”Jeg er i biffen med Majbritt”.

Jeg anede ikke hvem Majbritt var, det kunne i princippet være hans 5-årige niece, men i min mistænksomme hjerne var det nok en røvlækker (og komplet hjernedød selvfølgelig!) pige, som han var mere interesseret i end mig, så jeg returnerede da lige beskeden med disse modne ord: Super, så må du hilse Majbritt!!!

Så døde den ligesom…. For hvem fan gider egentlig sådan en åndsvag besked?

Jeg dater lidt hist og pist for tiden, da jeg, ligesom så mange andre, godt gad møde ham den helt rigtige mand for mig. Oplever så fornylig en mand som skriver meget forurettede beskeder til mig og mange gange smækker med døren, og selv åbner den igen – fordi jeg åbenbart ikke svarer på den måde og i den hast som han lige synes – halleluja for sms kulturen i øvrigt, totalt misforståelsernes højborg.

Det fik mig til at tænke over begrebet stolthed, den er og bliver en killer for vores relationer, jeg skal også selv huske på det, for ”Hils Majbritt!” bor uden tvivl også inde i mig…

Hvad nu hvis vi vender ”Det er godt nok ikke meget man hører fra dig?! sms til; ”Savner dig, hvornår kan vi ses? ” – Så er jeg ret sikker på at man både får ren besked og udfaldet bliver længder bedre.

 

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar